En haug med bilder av Xperia X3

Sony Ericssons nye Xperia X3 er ikke offisiell, men nå har det dukket opp en stor dose med bilder av telefonen. Vi gir deg de seneste oppdateringene på spesifikasjonene i samme slengen.

Nederst kan du se flere bilder

4 tommers skjerm

Telefonen skal ha en 800 x 400 pikslers berøringsskjerm på fire tommer, og på baksiden skal det være et kamera med 8 megapikslers oppløsning. Autofokus er på plass, men ifølge ryktene skal Xenon-blitsen som vi ofte finner i Sony Ericsson-telefoner ha blitt byttet ut med et LED-basert fotolys. Videoopptakk er selvsagt støttet, med en oppløsning på 640 x 480 piksler.

Xperia X3 skal ha en 3,5 millimeters minijack-utgang, slik at du kan plugge vanlige hodesett og øreplugger rett i telefonen, og støtter lydformatene MP3, AAC og eAAC+. 

Mye teknologi

Av internettilkobling finner du HSDPA med hele 10 Mbps makshastighet, selv om det bare er støtte for 7,2 Mbps i norske mobilnett. HSUPA er også på plass, med opplastingshastighet på 2 Mbps maksimalt. Wi-Fi sørger for at du også kan koble deg til trådløse nettverk. 

Ellers er også Bluetooth 2.1 på plass for overføring av filer, og A-GPS sørger for at du kan navigere med telefonen, og teknologien tar mobilnettet i bruk for rask posisjonsfiks.

For proffbrukere har Sony Ericsson også fått inn Exchange-støtte, for synkronisering av kontaktliste, kalender og e-post.

(Kilder: Phandroid)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen