En halv million nordmenn er utro

En halv million nordmenn er utro

I desember skiftet 47 654 nordmenn mobilselskap. Det er nærmere 4850 mer enn samme måned i fjor, men noe lavere enn årsgjennomsnittet i 2006.

Siden det ble mulig å beholde mobilnummeret sitt selv om man byttet mobiloperatør har det blitt foretatt mer enn 2,2 millioner flyttinger av mobilnumre mellom forskjellige operatører.

Antall porteringer fikk en kraftig oppsving etter at Post- og teletilsynet lanserte nettstedet Telepriser.no, hvor du enkelt og oversiktlig kan finne det mobilabonnementet som passer deg best.

Mye å spare
Det er nemlig ikke bare bare å velge mobiloperatør på egen hånd. Det er både mange aktører og nærmere 90 forskjellige abonnement på markedet, og ikke alltid så lett å finne det som passer best.

Månedsprisen kan variere med 250 til 350 kroner avhengig av hvilket abonnement du velger, og derfor kan det være lurt å sette seg inn i hva de forskjellige har å tilby og hvilke priser de har.

For en nordmann med et gjennomsnittlig mobilforbruk er det ifølge tilsynets priskalkulator OneCall Faktura som er billigst med en månedskostnad på 35 kroner, tett fulgt av Nutel KillBill på 39 kroner måneden.

For mer informasjon og for å prøve kalkulatoren kan du gå inn på Telepriser.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen