En flom av IT-jobber

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Data-relaterte artikler, diskusjonsforum og prisguide er velkjente elementer på Hardware.no. Karriereseksjonen derimot, er for mange et hittil ubeskrevet blad.

I karriereseksjonen finner man per i dag et bredt utvalg av interessante IT-stillinger fra en rekke selskaper. Eksempler på bedrifter som utlyser sine stillinger her er Fast Search and Transfer, Oracle, Google, Accenture, Bekk Consulting, Komplett og NITH. I tillegg finner du stillinger fra noen få utvalgte rekrutteringsbyråer som har spesialisert seg innen IT. Med andre ord, her er det mye å velge i!

Vår karriereseksjon har stillinger innen programmering, datasikkerhet, nettverk, salg og support, men også stillinger innen handel. Felles for alt man finner på karriereseksjonen er at det er direkte relatert til IT, og i tillegg vil ikke finne andre stillinger enn de som er teknisk relaterte.

I tillegg til karriereseksjonen, kan man også finne relevante stillinger via bannerne på toppen av forumet vårt. Her ligger et utvalg stillinger fra ulike aktører i form av bannerannonser.

Registrér din CV
Via karriereseksjonen har du også å muligheten til å registrere din egen CV. Du trenger ikke nødvendigvis være arbeidsledig for å registrere CV-en din. CV-databasen her på Hardware.no er et av stedene de ovennevnte selskapene leter etter kandidater, og nettopp derfor er det viktig at våre brukere, som vi vet sitter på mye kompetanse - registrerer seg.

Det er mange ledige stillinger på markedet i dag, og det er en kjensgjerning at det er flere IT-jobber enn det er arbeidstakere med den nødvendige kompetansen. Det er nettopp i denne sammenheng mulighetene byr seg. Norske og utenlandske IT-selskaper er villige til å betale godt for den riktige kompetansen, men denne kan være vanskelig å finne.

La Hardware.no/karriere jobbe for deg!

Gå til karriere-seksjonen

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen