En finger stor

En finger stor

Mobiltelefoner kommer i mange farger, størrelser og fasonger, men felles for de aller fleste er at de er blir stappet med stadig flere ”livsnødvendige” funksjoner. Den nye konseptmodellen tar et stort steg i den andre retningen og tilbyr bare det mest nødvendige – altså tale.

Ribbet for funksjoner, men akk så stilig. Telefonen er omtrent en finger lang med sine åtte centimeter, og ut fra bildene ser resten av formfaktoren også ut som en finger.

På tegnebordet
Ettersom dette er en konseptmodell, er det langt fra sikkert at det faktisk vil bli eller er mulig å realisere. Vi holder oss til å beskrive ideen i denne omgang.

Telefonen har ingen åpenbar skjerm, men en som kan dras ut for å vise hvem som ringer, eller hvem du ønsker å ringe til. Skjermen er tynn som et barberblad, gjennomsiktig og akkurat stor nok til å romme et telefonnummer.

De fire tasene er alt du trenger for å ringe, noe som betyr at hver tast representerer altså tre tall. Et trykk til venstre gir 1, et trykk i midten gir 2 og et trykk til høyre gir 3. Enkelt og greit, helt genialt.

Som sagt er modellen kun på tegnebordet, men skulle den bli produsert, skal vi naturligvis huke tak i et eksemplar.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen