En ekte SMS-fanatiker

Operatøren Airtel i India er nok ikke særlig begeistret for å ha Deepak Sharma som kunde. Han har nemlig bestemt seg for å komme i Guinnes rekordbok ved å sende mest mulig tekstmeldinger i løpet av en måned - via Airtels abonnement med fastpris på SMS.


(Shaman hadde nok satt pris på et qwerty-tastatur)

Sist måned greide Sharma å sende avgårde hele 182 689 tekstmeldinger. Dette er over 6000 meldinger daglig, som igjen blir 250 meldinger i timen - døgnet rundt. Sharma er imidlertid ikke helt fornøyd ennå, og sikter mot å greie 10 000 meldinger daglig før han sender resultatet til utgiverne av Guinnes rekordbok.

Det finurlige rekordforsøket krever selvfølgelig dokumentasjon, noe som sannsynligvis er til ytterligere irritasjon for Airtel. Operatøren måtte nemlig sende en spesifisert regning på hele 1411 sider. Dette er omtrent 200 sider mer enn bibelen, og 200 sider mindre enn hele Ringenes Herre.

Det er ikke bare Airtel som merker aktivitetene til Sharma. Han må jo ha noen mottagere. Dette går på bekostning av både venner og familie, som mottar meldinger konstant hele døgnet. De er allikevel positive til prosjektet, og har gitt Sharma sin fulle støtte på veien mot den berømte rekordboken.

(Kilde: Webindia123)

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen