En ekte rikmannstelefon

Mago Premium Smarthphone er en konseptmodell som har fått mye oppmerksomhet i det siste. Telefonen er tegnet av den russiske designeren Evgueni Maslow på oppdrag fra det britiske selskapet Mago Mobile. Tancher står for utformingen.

Den dristige modellen har tastesett av rustfritt stål, og resten av rammen har både magnesium og titanium på ingredienslisten. Materialene skal visstnok være både ripefrie og immune mot irriterende merker av fingeravtrykk.

Fungerende prototype
Mago har allerede laget en fungerende prototype av telefonen, som visstnok skal kunne by på mer enn et unikt design. Blant annet finner du Windows Mobile 5.0 under panseret, sammen med støtte for alle fire GSM-nettene og støtte for SD- og MMC-minnekort. Internminnet er på 128 MB.

I tillegg er skal telefonen være spekket med trådløs teknologi, og kan by på både blåtann og Wi-Fi-støtte.

Den trykkfølsomme skjermen er heller ikke noe å kimse av. Med en størrelse på 2,8 tommer og en oppløsning på 240 x 320 punkter burde det by på få problemer å vise både bilder og videoklipp. Noe kamera finner du imidlertid ikke.

Smal modell med ukjent vekt
Til tross for at Mago-telefonen både skal ha en temmelig lang spesifikasjonsliste er størrelsen forholdsvis liten. Med dimensjoner på 13,5 x 5,5 x 1,5 cm burde den ikke sjenere noen. Vekten er ikke nevnt på produsentenes hjemmesider, men vi mistenker at en mobiltelefon med rustfritt stål på innholdslisten veier en god del mer enn vanlige telefoner.

Det er ikke avklart om Mago Premium Smartphone noen gang vil komme i salg for oss vanlige dødelige, men det går rykter om at den skal lanseres en gang til sommeren. Prislappen på 24 000 kroner kommer kanskje ikke som noen bombe.

(Kilder:Tancher, Mago, MobileMag, ITavisen)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen