En ekte iPod-telefon?

Det er ikke alltid like lett å spå hva som kommer til å bli populært på mobilmarkedet i den kommende tiden. Da kan det være tryggere å prøve å dra litt nytte av andres suksess. Derfor lot kinesiske DNET seg tydelig inspirere av Apples iPod Mini da selskapet designet sin nye modell, DM751.

Telefonens design er til forveksling likt Apples musikkspiller, og til og med fargen stemmer. Tastesettet er imidlertid et helt annet enn det vi ser hos iPod Mini, og kan gi assosiasjoner til den gode gamle dreieskiven på hustelefoner fra 90-tallet og bakover. Den øverste buen med taster vitner imidlertid om at DM751 har muligheter for musikk.

Om DM751 er en mp3-spiller med ringemuligheter, eller en telefon med mp3-spiller, er ikke godt å si. Produsenten har nemlig ikke gitt ut noe informasjon om spesifikasjonene til DM751, ei heller hva den vil koste og hvor i verden den skal selges.

DM751 ble vist frem på årets CeBit-messe i Hannover i Tyskland. Har du lyst til å se mer fra CeBIT-messen, kan du ta en titt på vår samling artikler fra årets messe.

(Kilde: MobileMag, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen