En bedre oppgavebehander

Alternativ tekst mangler

Programtest

Epocware Handy Taskman

Utvikler: Epocware
Lisens: $8.96, omtrent 62 kroner.
System: Symbian v. 1, 2 og 3
Versjon: 1.0
Størrelse: 146 kB

Beskrivelse: Epocware Handy Taskman er et program som hjelper deg å holde oversikt over programmene og oppgavene dine.
Last ned: Handango

Handy Taskman er en oppgavebehandler for Series 60-telefoner. Den bytter ut oppgavelisten du vanlig får opp når du holder inne menytasten, og lover bedre oversikt og nye funksjoner.

Handy Taskman fungerer på de fleste telefoner med Symbian Series 60. Dette inkluderer også de nyeste Nokia-telefonene med tredje utgave av Series 60.

I testen vår har vi brukt en Nokia N71.

Så hva er egentlig oppgavebehandleren til telefonen god for? Når du henter den frem, får du opp en liste med alle programmene telefonen kjører. Du kan hoppe mellom programmene, og lukke programmer for å få mer minne.

Med oppgavebehandleren kan du for eksempel legge den tekstmeldingen du holder på med i bakgrunnen mens du blar i kalenderen eller bruker nettleseren, akkurat som på en PC.

Alternativ tekst mangler

Overraskende funksjonelt
Handy Taskman er en hakket mer avansert oppgavebehandler enn den innebygde. Du kan for eksempel søke i de programmene som er på telefonen, se hvilke programmer du har brukt sist eller følge med på ledig minne.

For å åpne oppgavebehandleren holder du inne meny-knappen i et sekund, akkurat som med den gamle oppgavebehandleren din. Da kan du bla mellom alle de åpne programmene, og bringe programmene frem på skjermen eller lukke dem direkte.

For å lukke et program trykker du på C, og for å bringe frem programmet trykker du på OK, eller midt på navigasjonstasten.

I tillegg til dette, gir Handy Taskman deg en oversikt over hvor mye minne du har ledig. Denne viser både telefonminnet, minnekortet og hurtigminnet.

Telefonminnet og minnekortet er de stedene du fyller opp selv, med bilder, musikk og alt annet du måtte finne på å ha på telefonen din. Hurtigminnet er den delen av minnet som husker småting, og hjelper telefonen å holde seg rask og responsiv.

Alternativ tekst mangler

Når oppgavebehandleren viser et fullt hurtigminne merker du at telefonen er treg. For å rette på dette kan du lukke programmer som du kjører i bakgrunnen, eller i beste fall starte telefonen på nytt.

Vi setter pris på at Handy Taskman viser minnekapasiteten. Oppgavebehandleren brukes ofte på en Series 60-telefon, og er en naturlig plass å kunne se hvor mye minne du har igjen på telefonen din.

Søkefunksjonen til Handy Taskman er også hendig. Du skriver inn navnet på det programmet du leter etter, og kan deretter starte det direkte fra oppgavebehandleren. Dette går ofte kjappere enn å lete etter programmet i hovedmenyen.

Konklusjon
Hvis du liker å holde orden på saker og ting, setter nok pris på Handy Taskman. Programmet viser deg til enhver tid hvor mye minne du har igjen på telefonen. Handy Taskman hjelper også til med å huske å lukke programmer du ikke bruker, og holder dermed telefonen rask og responsiv.

Handy Taskman er en bedre oppgavebehandler enn telefonens innebygde, men bare dersom du bruker oppgavebehandleren aktivt.

Du kan laste ned Handy Taskman hos Handango.com for omtrent 62 kroner ($8.96). Her får du også laste ned en prøveversjon som varer i 7 dager, før du må kjøpe programmet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen