En bærbar fotoskriver

Canon IP90 har en kapasitet til å skrive ut et 10 X 15 cm kantløst bilde på bare 51 sekunder og 16 A4-sider per minutt i sort/hvitt med 4800 X1200 dpi

Kan brukes uten PC

Skriveren støtter blåtann og IrA for trådløse bilde- opg dokumentuskrifter fra kompatible mobiteefoner, PDA'er og PC'er. En batteripakke og billader finnes som ekstrautstyr. PictBridge-porten girdirekte forbindelse pg mulighet for fotoutskrifter ra alle kompatible digitalkameraer og digitale videokameraer.

Med bare 52mm tykkelse, en vekt på 1,8 kilo og med en overflate som måler mindre enn de A4- arkene den kan skrive ut, er iP90en av de minste modellene på markedet. Utskriftshastigheten kan sammenlignes med mange dedikerte bordskrivere.

- Ved å kombinere bordskriverens kraft med en reell bærbarhet, befester iP90 Canons ledende posisjon på det mobile skrivermarkedet, sier Ingar Paul Taxt, produktsjef i Canon Consumer Imagin Norge

Tilleggsutstyr som gir reell bærbarhet

En diskret blåtann- adapter kan integreres i skriverens front. Et ekstra kompakt oppladbart batteri og ladesett gir opptil 450 sider på en lading. Batteri- og ladesettet kobles til skriveren via praktiske låseskruer i en smal, integrert enhet. Et bordstativ med oppladbart batteri gjør at du kan sette skriveren på høykant og dermed spare plass og enkelt lade batteriene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen