En 3D-projektor for alle

Sony Professional har annonsert en ny 3D-projektor til bruk innen hjemmeunderholdning. Den stereoskopiske projektoren heter VPL-HW30ES og har Sonys nyeste lampeteknologi, samt et dynamisk styresett som skal gjøre bildet tre ganger så lyst som ved Sonys første 3D-projektor VPL-VW90ES.

VPL-HW30ES er utstyrt med et SXRD-panel som skal bidra til å reprodusere skarpe og myke bevegelser, og forminske motion blur for å gi et klarere bilde. Den dynamiske kontrasten er på 70 000:1, og lysstyrken er på 1300 lumen.

Mindre crosstalk

Crosstalk vil ifølge Sony være betydelig redusert på grunn av SXRD-panelets drivere på 240 Hz, som minker opplevelsen av dobbeltkonturene det hender man opplever ved stereoskopisk 3D. Projektoren simulerer også 3D-bilder fra 2D-video.

VPL-HW30ES har en selvstendig 2D/3D-modus, automatisk bildeinnstilling mellom 2D og 3D, og skal være stillegående med et avansert viftesystem som gir fra seg lyd nede i 22 dB.

Nye 3D-briller

Den nye 3D-projektoren fra Sony er kompatibel med deres nye aktive lukkerbriller TDG-PJ1, som med sine 59 gram er 18 gram lettere enn den tidligere modellen. Disse brillene blir ladet opp på 30 minutter og kan brukes i 30 timer.

Sony lanserer også en ny sender, TMR-PJ1, som synkroniserer 3D-innhold for å skape det de hevder er høy kvalitet med naturlige 3D-effekter.

Pris og tilgjengelighet

VPL-HW30ES blir tilgjengelig over hele Europa i juli 2011. Noen pris er ennå ikke oppgitt, men den er lovet å være "overkommelig." TDG-PJ1 og TMR-PJ1 selges separat.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen