En slik klokke har du ikke sett før

Teknofil En slik klokke har du ikke sett før

En slik klokke har du ikke sett før

QLOCKTWO W forteller deg hva tiden er med ord.

Det tyske selskapet Biegert & Funk gir ut en klokke som er utenom det vanlige. De fleste armbåndsur viser tiden i form av tall, men tyskerne lanserer nå en klokke som forteller deg hva tiden er med ord.

Den unike klokken har fått navnet QLOCKTWO W og består av en plate som har en haug med bokstaver på. Når klokka for eksempel er 09:30, vil klokken forteller deg at "It is half past nine".

Interessant opplevelse

Kvadratoverflaten har et rutenett med totalt 110 bokstaver. Når du trykker inn en knapp i rustfritt stål, lyser deretter riktige bokstaver opp for å informere deg om klokkeslettet.

QLOCKTWO W kan også vise kalenderdagen eller sekunder dersom du ønsker det. Du presser knappen én gang for klokkeslettet, to ganger for dagen og tre ganger for sekunder.

Ifølge Andreas Funk fra Biegert & Funk er denne måten å få vite et tidspunkt en måte å gjøre deg bevisst på øyeblikket. Håpet hans er å gjøre det å bruke et armbåndsur til en interessant opplevelse.

Dyr moro

QLOCKTWO W har en minimalistisk design og størrelsen på selve uret er 35 x 35 x 7 mm. Klokken kommer utstyrt med et bånd av enten gummi eller lær, og med en overflate i svart eller rustfritt stål.

Klokken blir tilgjengelig fra og med i høst og kommer til å koste rundt 550 euro, eller 4200 kroner.

Sjekk ut armbåndsuret på QLOCKTWO.com.

(Kilde: Engadget / Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen