Emma Watson ble truet med nakenbildelekkasje
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

Emma Watson ble truet med nakenbildelekkasje

Oppdatert: Viste seg å være PR-stunt for å stenge ned 4Chan.

Nakenskandalen som startet for to uker siden ser ut til å fortsette. Nå er det Emma Watson, kjent fra Harry Potter-serien og nylig for sin tale i FN om feminisme, som har blitt pekt ut som det neste målet. 

På nettsiden 4Chan har en anonym bruker lagt ut en lenke til en nettside kalt Emma You Are Next. Nettsiden består av et nedtellingsur, en 4Chan-logo, et bilde av Watson som tørker en tåre og teksten «Never forget, the biggest to come thus far». 

Slik ser nettsiden ut.
Slik ser nettsiden ut.

Kan være en dårlig spøk

Selv om det ikke står spesifikt hva klokken teller ned til, er det ikke utenkelig på tro at det er snakk om flere nakenbilder. Hundrevis av utleverende bilder av flere kjendiser har allerede lekket på nettet de siste ukene, og senest i helgen ble det lekket ytterligere bilder, skriver Daily Mail.

Det er foreløpig umulig å vite om skaperen av nettstedet faktisk er i besittelse av bilder av Watson, eller om det hele er en utspekulert spøk for å sverte skuespilleren etter hennes likestillingstale

Skulle hele nettsiden vise seg å være en spøk fra en 4Chan-bruker, ville det ikke vært første gang. Forumbrukerne er kjent for å gå sammen for å skape intrikate løgner på nettet, i håp å lure så mange som mulig. Deres siste spøk gikk for eksempel ut på å lure iPhone-brukere til å putte telefonene sine i mikrobølgeovnen

Oppdatert:

Selv om den opprinnelige nedtellingen pekte til 12:00 på lørdag, ble den stoppet allerede i går. I stedet for nakenbilder lenket i stedet nettstedet emmawatsonyouarenext.com til markedsføringsselskapet Rantic.com,  som hevder de vil bruke oppmerksomheten til å stenge ned 4Chan.

På nettstedet står det at de ble ansatt av PR-representanter for å stoppe flere bildelekasjer. I et åpent brev til President Barack Obama, skriver de at Internett er nødt til å sensureres: 

– Nakenbildelekasjonen på 4Chan de siste to månedene har vært et brudd på privatlivets fred, og et klart bevis for at Internett TRENGER sensur, skriver de.

Over 100 kjendiser skal ha blitt rammet: 
Hundrevis av kjendis-nakenbilder lekket på nett »

(Kilde: Business Insider og IB Times)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen