Eminem skriver selvbiografi

Eminems turbulente liv har tidligere vært tema i filmen ”8 Mile”, der rap-stjernen spilte seg selv. Nå planlegger den rappkjefta artisten å utgi en selvbiografi titulert ”Eminem: The Way I Am”, skal vi tro nettstedet Yahoo! Music.

Kort ventetid

Ifølge et utsagn fra forlaget Orion Publishing Group vil selvbiografien treffe butikkhyllene allerede i år – nærmere bestemt 16. oktober.

Her fra den siste rap-duellen i filmen
Her fra den siste rap-duellen i filmen "8 Mile".

- Alle har en mening om Eminem. Fordi han kommer fra et spesielt miljø tror mange at de vet hvem han er. Boka feier alt dette til siden for så å gå direkte til kilden. Det vil bli en av årets store bøker, forteller en talsmann for forlaget.

Eksklusivt materiale

Boka skal etter sigende inneholde tidligere upubliserte bilder, sjeldne håndlagde skisser og uferdige tekster. I tillegg vil vi få et innblikk i livet til Eminem fra hans trailerpark-tilværelse i Detroit frem til gjennombruddet med albumet ”The Slim Shady”.

Ikke alltid like lett å være Eminem.
Ikke alltid like lett å være Eminem.

Den 35 år gamle rapperen vil sannsynligvis også skrive om sine mange suksesser, deriblant en Oscar, flere Grammy-priser og millionsalg, så vel som sitt kaotiske privatliv med skilsmisser, betente familieforhold og turer til avrusingsklinikken.

Sjette studioalbum

I tillegg til å arbeide med sin selvbiografi er Eminem for tiden opptatt med å spille inn sitt sjette studioalbum: ”King Mathers”. Albumet inneholder det første nye materialet fra Eminem på over tre år, og albumet vil sannsynligvis slippes omtrent på samme tid som selvbiografien.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen