Eminem Presents The Re-up

Alternativ tekst mangler
Sjefen skuffer mest.

”Eminem Presents The Re-up” skulle egentlig være en mixtape hvor Eminem skulle presentere sine to nye artister, Cashis og Bobby Creekwater, og ryktet skal ha det slik at han ble så fornøyd med låtene at han bestemte seg for å lage et offisielt album av det. Fornøyd eller ikke, det er en ting Slim Shady ikke har har lært av sin mentor Dr. Dre; perfeksjonisme.

Mange artister

På albumet har Eminem fått med seg en del artister foruten de to nyeste i ”familien”; Obie Trice, D-12, Stat Quo og 50 Cent er alle med i mer eller mindre grad. Sistnevnte tok også med seg sin egen ”undersått” Lloyd Banks på et spor. Av alle disse er det få som imponerer noe særlig. Denne gjengen tar rapping på alvor, og det blir dermed lite plass til leking og gøy, noe som resultatet bærer preg av.

Men det er sjefen selv som skuffer mest. Han er nesten kvitt den nasale stemmen han hadde på de tre første soloalbumene, og har nå en mørkere stemme. Ikke nødvendigvis en uting, men når dette resulterer i at det blir vanskelig å oppfatte hva han prøver å si er det ikke så positivt lenger. Og der han før fikk poeng for å være morsom og underholdende er han nå bare kjedelig.

Nykommerne gjør en helt ok figur, uten at de gjør albumet som helhet noe bedre. Cashis har en mørk stemme og litt laid-back flow, ikke helt ulik 50 Cent, mens Bobby Creekwater til tider er ganske lik avdøde Proof fra D-12. Dette er kanskje det største problemet med de to nye artistene, de blir ganske anonyme, mangler særpreg og faller inn i mengden av allerede uinteressante artister. Kanskje de hadde hatt fordel av å stå mer alene?

Alternativ tekst mangler
Kjedelig produsentjobb.

Lite fengende

Det som skuffer mest med samlealbumet er at det inneholder låter som er utrolig lite fengende. Ikke at en nødvendigvis trenger et spor som ”Without Me” eller ”My Band”, men det hadde vært kjekt med en og annen lettere og lysere sak hvor en slipper å ha øret inn til høytalerne for å få med seg alt. ”Cry Now” er en låt som er forløsende med frisk produksjon og lekende rapping. Den kommer helt mot slutten, sammen med noen andre hørbare sanger.

Eminem har selv tatt seg av det meste av produksjonen, og da blir det som han har vist tidligere litt kjedelig, og veldig monotont.

Konklusjon

”Eminem Presents The Re-up” er en kjedelig affære som alle kan være foruten. Hovedpersonen er ikke så interessant lenger, og artistene som er med er ganske like både når det gjelder innhold og fremførelse. Versene som fremføres er monotone og refrengene klarer ikke å løfte sangene. Denne bør ikke pakkes inn og puttes under juletreet.

Eminem Eminem Presents The Re-up

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen