EMC med ny lagringsløsning for SMB

EMC CX3-10 UltraScale
EMC CX3-10 UltraScale

Som de andre Clariion-produktene bruker nye CX3-10 UltraScale(4Gb/s)-teknologi, og kan benytte seg av SATA- og Fibre Channel-disker om hverandre. Modellen har både iSCSI- og fiberporter, og en skalerbar kapasitet på inntil 30 TB.

Av programvare som følger med nevnes EMC Navisphere administreringsprogramvare, inkludert Navisphere Task Bar, Navisphere Quality of Service Manager og Virtual LUN-teknologi.

– Nye Clariion CX3-10 kompletterer EMCs eksisterende Clariion-portefølje, og blir med dette vår inngangsmodell for nedre del av SMB-markedet. Løsningen er aggressivt priset, noe som gjør at norske småbedrifter nå får tilgang til en svært kostnadseffektiv løsning for nettverkslagring, basert på samme arkitektur som andre og dyrere Clariion-løsninger, sier Technolgy Consultant i EMC Norge, Jørn Malsten.

Den nye EMC RecoverPoint/SE-programvaren, som også nylig ble annonsert, er en del av RecoverPoint-familien. Mer spesifikt er den designet for nettverksbasert replikering mellom to Clariion CX- og/eller Clariion CX3 UltraScale-systemer. Med denne databeskyttelsesløsningen kan kunder når som helst gjenopprette data etter hendelser som databasekorrupsjon, serverfeil, programvarefeil, virus og annet.

Programvaren lar brukere vidt definere hvordan administrering av gjenopprettelse skal skje for diverse bedriftsapplikasjoner, gjennom et og samme grensesnitt.

Både CX3-10 og RecoverPoint/SE er tilgjengelige per dags dato via EMC og autoriserte forhandlere.

(Kilde: Pressemelding fra EMC)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen