EMC lanserer ny Clariion-arkitektur

Den nye Clariion UltraScale-arkitekturen er ifølge EMC den første lagringsløsningen med fiberkanalteknologi som har en kapasitet på 4 Gbps.

Det skal også være enklere å bytte ut harddisker, strømforsyning, kjølevifter og nettverksmoduler (fiber).

Redundansen og feiltoleransen skal også være bedret i forhold til tidligere generasjoner, i tillegg skal aksesstidene og oppstarten ha blitt raskere i forhold til tidligere generasjoner.

De nye produktene går etter navnene Clariion CX3-20/40 og 80. 20-utgaven er på størrelsen med ett rack-skap og har plass til 120 disker, for en total lagringskapasitet opp til 59 TB. 40-utgaven er dobbelt så stor og er dermed på størrelsen med 2 rack-skap, har plass til 240 disker som gir en maksimal kapasitet på 119 TB med data. Ikke overraskende så er den CX3-80 dobbelt så stor igjen, og har dermed plass til 480 disker med en mulig kapasitet på 239 TB.

Den minste utgaven, CX3-20, har totalt seks 4 Gbps tilknytninger som skal sikre høy ytelse og lav forsinkelse.

Disse systemene kan brukes sammen med flere forskjellige serversystemer inkludert Microsoft Windows, Linux, Solaris, AIX, HP-UX, og VMware ESX Server.

Clariion-serien inneholder dermed modeller fra 2U med plass til 12 disker som kan gi en kapasitet på maks 6 TB til den største modellen CX3-80 som har plass til 480 disker og en maksimal kapasitet på 239 TB.

(Kilde: Pressemelding fra EMC)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen