(Bilde: Rockstar/shutterstock)

Ikke last ned «GTA V» til Windows

Virus utgir seg for å være en lekket PC-utgave.

Helt siden Rockstars GTA 5 ble sluppet til konsollmarkedet har PC-brukere ønsket seg en PC-versjon av spillet. Det har vært flere hint som tilsier at det vil skje, men utviklerne har så langt ikke sagt noe offisielt. 

Nå har en 18 GB stor fil begynt å sirkulere på nettet som utgir seg for å være det alle har ønsket seg - en lekket PC-versjon av GTA 5. Tusenvis av personer har lastet ned det de trodde var en gigantisk setup.exe-fil, mens det i realiteten er et ganske omfattende angrep på PC-ene deres. 

Dobbelt angrep

I tillegg til å infisere PC-en med virus ved å kjøre filen, blir brukere stoppet under installasjonen for å skrive inn en produktnøkkel. De blir fortalt at nøkkelen ligger på et nettsted, hvor de naturligvis først må registrere seg. Det hele kan potensielt lede til at du både har gitt fra deg personlig informasjon i tillegg til å ha en infisert PC.

Ifølge nettstedet WCCFTech har tusenvis av brukere allerede lastet ned den infiserte GTA 5-torrenten. 

Dermed er PC-spillere rett og slett nødt til å smøre seg med tålmodighet, eller kjøpe en Xbox 360 eller Playstation 3 for å spille det kritikerroste spillet. 

(Kilde: WCCFTech via Neowin)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen