Test

Elkjøp: God allrounder

Elkjøp presenterer da også en god og grei maskin. AMD-prosessoren med to kjerner stiller med en hastighet på 2Ghz. Samtidig har Elkjøp tatt spanderbuksene på og puttet i 4GB med minne. Det betyr at denne maskinen vil gi deg en god ytelse i arbeidet.

Klar for god grafikk

Samtidig gir de deg et skjermkort som vil gi mye tilbake på den 15 tommer store skjermen. Koblet til ditt TV-apparat via HDMI-kontakten vil du ha god nytte av maskinen etter at arbeidsdagen er over.

Noen Blu-ray-spiller følger dessverre ikke med, men heldigvis har Elkjøp lagt inn en harddisk på hele 320GB. Dette bør holde lenge, også for høyoppløselig filmer. Likevel skulle vi gjerne sett en Blu-ray-spiller på denne maskinen for virkelig å utnytte kraften i den.

Ellers har selvfølgelig maskinen trådløst nettverk, 3 USB-porter, minnekortleser, utgang for ekstern skjerm og den overnevnte HDMI-utgangen. Dette bør holde for de fleste selv om noen kanskje vil savne Bluetooth tilkobling.

Stort batteri og stor vekt

I maskinen er det plassert et 8 cellers batteri. Det betyr at batteriet varer lenge, kanskje både til en og to filmer, men samtidig går det ut over vekten som er på hele 2.95 kilo. Det kan fort bli mye om du også har bøker med i sekken.

Maskinen kommer med Windows Vista Home Premium.

God allrounder

Alt i alt er dette en god allrounder som vil gi deg nok kraft til både arbeid og lek. Det er tydelig at denne maskinen er bygd for filminteresserte. Prismessig ligger den på et akseptabelt nivå, men for litt ekstra får du fort med en Blu-ray-spiller for å utnytte maskinens potensial. Det kan hende at det fort vil lønne seg om ikke filmprodusentene får på plass sine nettbutikker i tiden fremover.

Pris:
5995 kroner.

Pluss:
Mye kraft, stort batteri.

Minus:
Litt tung, mangler Blu-ray for å utnytte skjermkortet.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen