Elektrofil 2006

Messen er ganske stor, og fyller 3000 kvadratmeter i Oslo Spektrum. Alle de store leverandørene til Expert-kjeden har stands, og viser fram produktene sine. Det er også mulig å kjøpe varer her.

For oss kamerainteresserte, finner vi både Sony, Canon, Olympus, Samsung og den norske Casio-importøren Casinus på plass. Alle viser fram sine foto- og videoprodukter, og det er anledning til å klå på dem, samt få informasjon fra litt mer informerte personer enn de du vanligvis finner hos Expert.

Alternativ tekst mangler
Her er både mobiltelefoner, TV-er og kompfyrer på samme vegg

Sony har en ganske stor stand med mye TV-er og fancy forbrukerelektronikk. Du kan også få se, og ta på, kameraene og videokameraene deres, deriblant det nye HD-videokameraet HCR-HC3.

Casinus viser fram noen helt nye Casio-kameraer, som ikke er i salg ennå, og er du riktig heldig, så kanskje du får med deg litt sukkertøy.

Olympus demonstrerer sine nye Mju-kameaer, blant annet har de Mju 720 senket nedi til gullfiskene. De har også andre modeller de gjerne dypper i akvariet for deg, hvis du ber om det.

Samsung viste blant annet fram modellene A-503, S-500 og i6, i tillegg til TV-er og mye annen elektronikk.

Canon har en ganske stor stand, med fokus på skrivere og kameraer – både video og stillbilde. De har kompaktkameraer og speilrefleks. Det er mulig å få klå både på EOS 30D og den nye EF-S 17-55 f/2.8 IS, for den som som skulle være interessert i det.

Hvis du er interessert i andre ting enn bare kameraer (og kjøkkenmaskiner), så er det mange andre produkter utstilt også, så for den teknofile, er det mye av interesse.

Messen er åpen for publikum på lørdag fra 10-17 og søndag fra 12-18. Aldersgrense er 16 år, hvis du ikke er i følge med voksne, og det koster 50 kroner å komme inn.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen