Elegant og kompakt hi-fi-anlegg

Meridian gir ut par nye hi-fi-produkter – høyttalerparet DSP3200 og styringsenheten Audio Core 200.

Høyttalerne benytter seg av Meridians DSP-teknologi (Digital Signal Processing), som skaper en kraftig, klar og åpen lyd som fyller rommet. Høyttalerne vil uten problemer kunne kobles til Audio Core 200 via Speakerlink-tilkoblingen.

DSP3200 kommer med blankpolert svart eller hvit overflate og den kompakte designen gjør at man får fleksible valgmuligheter når det kommer til plassering av høyttalerne, enten det måtte være på gulvet, på møbler eller montering på veggen.

Praktisk og fleksibel

Audio Core 200 er en kraftig forforsterker og styringsenhet i ett – med et praktisk tilkoblingssystem som gjør at enheten lett kan tilknyttes andre lydkilder som for eksempel en PC via USB. Det følger i tillegg med en Speakerlink-inngang for å koble til et Meridian Sooloos Digitalmedia-system om man måtte ønske det.

Enheten er også kompatibel med Meridian I80 Ipod-dokkingstasjon for lading, kontroll og avspillingen av den bærbare spilleren. I tillegg har Audio Core 200s kontroll på frontpanelet funksjoner med smarte knapper for intuitiv bruk og en auto-dimmende OLED-skjerm ment for maksimal lesbarhet.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Meridian DSP3200 går for 35 000 kroner, mens Audio Core 200 har en veiledende pris på 14 000. Produktene er tilgjengelige i England per dags dato, men det er ennå ikke kjent om norske hi-fi-butikker vil ta dem inn.

(Kilder: What Hi-Fi?, pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen