Electroworld åpnet i dag

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Vær klar for kø ved dørene. Alle bilder er tatt av Kenneth Dammyr.

Messen finner sted på Norges Varemesse, like ved Lillestrøm sentrum. Det letteste for folk flest er nok å ta toget rett til Lillestrøm, derfra er det skiltet vei helt frem til messeområdet. Alternativt kan man ta bilen, men allerede på formiddagen i dag var det ganske mange biler på plass utenfor dørene, så regn med å måtte parkere et stykke unna.

Det er ikke så mye "skikkelig" hardware som er stilt ut. Logitech og D-Link er riktignok på plass, men det er strengt tatt mest periferiutstyr de har med seg. Logitech har blant annet stilt ut det nye rattsettet G25. Dette er koblet opp sammen med et flerkanals høyttalersett og en spesiell racing-stol.


Alternativ tekst mangler
Fotografen kobler av med Logitech G25

Logitech kunne også vise frem en streaming-enhet med fjernkontroll - Wireless DJ. Denne fungerer ved at man kobler en USB-enhet til datamaskinen, som så sendet lyden til høyttalerne. Fjernkontrollen er både tynn og lett, og kan nesten minne om en litt lang MP3-spiller. Rekkevidden ble oppgitt til 90 meter.


Alternativ tekst mangler
Wireless DJ

Microsoft var også på plass, med messens største stand. Denne er plassert midt i messeområdet, og har stilt ut mye forskjellig. Alt fra en rekke Xbox 360-maskiner med tilhørende spill, til oppvisning av programvare fra Microsoft Live.


Alternativ tekst mangler
Xbox 360 på rekke

Nintendo stiller også ut Wii, med diverse spill. Den spesielle kontrollen muliggjør flere artige spill.


Alternativ tekst mangler
Wii

Alle de store kameraprodusentene har stilt opp. Her finner du nyeste modeller fra Canon, Nikon, Olympus, Casio med flere. Olympus stiller med den største standen av disse, og kan ikke kalles annet en meget omfattende. I tillegg finner man også en rekke videokameraer på messen. Panasonic stiller faktisk med egen bilbane på sin stand.


Alternativ tekst mangler
Videokameraer fra JVC

At det er mange flatskjermer på utstilling kommer neppe heller som noen bombe. Her er en rekke produsenter på plass med sine produkter, blant annet LG, Sony, Panasonic, Bang og Olufsen, Hitachi og JVC. Det kjøres også flere messetilbud på slike TV-er, så hvis du ser deg om etter en ny flatskjerm kan det være mange aktuelle produkter på Lillestrøm ut denne uken.


Alternativ tekst mangler
Mange skjermer

Lydprodukter er det ekstremt mye av på messen. Hi-Fi Klubben og flere andre butikker stiller med stands. I tillegg er det flere produsenter av høyttalere og forsterkere representert. Vi fant faktisk også DynaBel gjemt unna på en sidevegg, med masse gromt fra Electrokompaniet. Mens vi snakker om Electrokompaniet, Finn Abrahamsens (Electrokompaniets grunnlegger) nye serie var også stilt ut.


Alternativ tekst mangler
Forsterkere fra Abrahamsen

Så, liker du lyd og bilde må du gjerne ta turen til Electroworld, er du derimot bare ute etter fet PC-hardware kan du like gjerne bli hjemme.

 

Åpningstider:
Torsdag 12. oktober kl.14:00 til 21:00
Fredag 13. oktober kl.12:00 til 21:00
Lørdag 14. oktober kl.10:00 til 19:00
Søndag 15. oktober kl.10:00 til 19:00

Billettpriser:
Barn/honnør (barn 5 til 15 år) 60 kroner
Voksne 125 kroner
Familiebillett (2 voksne og 2 barn) 295 kroner
Barn under 5 år kommer gratis inn

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen