Electrofesten er i gang
Teknofil

Electrofesten er i gang

Electroworld arrangeres i år som i fjor i messehallen på Lillestrøm. Om du er glad i spill, bilde og lyd, så har du ditt mekka her.

Det første som likevel slo oss er at messen i år er vesentlig mindre enn fjorårets. Dette har medført at det er noe ferre utstillere. Spesielt har dette gått ut over mobilstandene, både Nokia, Telenor og HTC glimret med sitt fravær. Likevel var det nok å ta av for den teknologiglade.

Se flere bilder fra Electroworld 2008 her.


Sony Ericsson var ensom som mobilprodusent på messen.

Mye spill
Spesielt var det satset hardt på spill. På Electroworld kan publikum fritt teste ut de nyeste spillene på sin favorittkontroll. Både Playstation og Xbox 360 hadde store arenaer for de spillglade. For bekymrede foreldre hjelper det da kanskje at medietilsynet er på plass med sin stand Trygg Bruk.

- Vi syns det er viktig å være tilstede ved slike arrangementer. Her kan vi komme direkte ut med vår informasjon og vårt arbeide og både barn og foreldre kan komme hit og få informasjon, forklarer Rådgiver Thomas Hepsø til Teknofil.

Likevel var det nok ikke rart at hans stand ikke var den mest populære blant de unge.


Thomas Hepsø fra Medietilsynet stod klar for å informere om trygg bruk av spill.

Masse bilde
Foruten spill er messen dominert av lyd og bilde. Både Samsung, Sony og LG har store stander med sine nyvinninger. Noen syltynne OLED-skjermer var derimot ikke å se. Det er tydelig at utstillerne ikke bruker Electroworld for å vise frem fremtidens teknologi. Dette er synd da trolig mange forbrukere er interessert i dette.


Samsung stilte med alle sine TV-serier.

Besøk TV-distributørene
På messen har også TV-innholdsdistributørene stilt opp. Både RiksTV, Canal Digital, Viasat og Get var på plass. Disse har alle fått kritikk for et kronglete og uoversiktlig prissystem. For mange besøkende var det utvilsomt greit å ta runden og teste ut de forskjellige systemene i virkeligheten. Eventuelt også benytte muligheten til et slag ishockey hos Get.

Foruten dette, var det også en del foto og lyd på årets messe.

Her kan du se stort bildegalleri av årets messe sitt utvalg.


Hva med et slag ishockey hos Get?

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen