Ekte PCIe i GammaChrome


GammaChrome blir S3s første PCIe-løsning
(Bilde: darkcrow.co.kr)

GammaChrome kommer til å bli det første produktet fra S3 Graphics som støtter PCI Express. Lanseringen skjer før årets slutt og det skal selvsagt bli spennende å se hvordan brikken kan måle seg mot tilsvarende løsninger fra ATI og NVIDIA.

Rent ytelsesmessig kommer GammaChrome trolig til å bli liggende i det lavere segmentet. Vi kan vel derfor regne med at prisen vil være tilsvarende. Ifølge X-bit labs skal imidlertid en talsmann tidligere i år ha sagt at grafikkbrikken vil ha en del smarte finesser for å heve attraktiviteten, sammenlignet med andre produkter i samme klasse.

Forrige uke ble det stilt spørsmål til hvorvidt GammaChrome vil bli basert på "ekte" PCIe, eller om man bare kommer til å implementere en "AGP-PCIe"-bro. X-bit labs skal ha fått en uttalelse fra Nadeem Mohammad, produktsjef i S3 graphics, der han bekrefter at GammaChrome vil bruke ekte PCI Express.

Sannsynligvis er det ikke dette som vil bli det største salgsargumentet til GammaChrome, men negativt er det iallfall ikke.

(Kilde: X-bit labs)

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen