Ekstremt fra Samsung

SC-X105 fra Samsung er et videokamera spesielt utviklet for filming under ekstreme forhold. Kameraet har en gummiimpregnert overflate og er både motstandsdyktig mot all slags vær og vannavstøtende. Denne solide utformingen gjør det robust nok til å tåle en tur i villmarka.

Et eget sportskamera er inkludert som en separat modul, og kan festes på en hjelm eller annen overflate slik at man kan filme med frie hender. Dermed er det bare å suse nedover fjellsidene og la kameraet gjøre jobben.

Av de mer tekniske spesifikasjoner kan det nevnes at videokameraet er utstyrt med 10 ganger optisk zoom og 0,68 megapixel CCD. Film tas opp og lagres i MPEG4-format. SC-X105 gir brukeren mulighet til å ta digitale stillbilder med en oppløsning på opptil 1280 x 960 pixler.

Videre har kameraet en 2" LCD-skjerm og innebygd flashminne på 512 MB, samt egen plass til minnekort for utvidet lagringskapasitet, om du skulle ønske det. En elektronisk bildestabilisator sikrer rolige bilder selv under ustabile forhold, som passer bra om man skulle befinne seg på et ustødig underlag.

Men det stopper ikke der. Kameraet har selvfølgelig også mp3-spiller så man kan høre på favorittmusikken sin mens man filmer. Og om en minneverdig situasjon plutselig skulle oppstå er videokameraet klart til bruk på bare 0,9 sekunder med sin instant ON-funksjon.

Med en størrelse på bare 58.8 x 92.7 x 29.1 mm og en vekt på ca. 145 gram er ikke SC-X105 større enn at det får plass i bukselomma, og er av den grunn praktisk å ha med seg både til lands og til vanns. Videoklipp overføres til PC-en via USB-kabel. Prislappen ligger på ca 650 dollar.

(Kilde: Amazon)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen