Ekstremt fra Motorola

Motorola har tidligere visst seg å ha ansatt uredde designere, som er alt annet enn beskjedne når de designer telefoner. Blant annet lanserte de for over ett år siden sin Motorola RAZR V3.

Nå har Motorola igjen tatt kaka. Det har lenge ryktes en Motorola PEBL V6. Vidunderet har også blitt skrevet om her på Amobil tidligere.

Vår artikkel om telefonen har fått avbildet telefonen med et gummi-lignende materiale ytterst. Nå har Mobileburn også fått tatt høykvalitets bilder av telefonen i sølv.

Hele telefonen ser ut til å være laget av et svært eksklusivt stål-materiale. Når telefonen er i lukket tilstand kan man speile seg i nærmest hver eneste del av telefonen, og hele telefonen ser ut som et lite egg. Motorola PEBL gir ordet "speilegg" en helt ny mening.

Når man åpner PEBL V6 blir man ikke mindre imponerte. Tastene ser helt unike ut, og er ikke egentlig fysiske knapper. Når du skriver på mobiltelefonen trykker du altså egentlig på en slags trykkfølsom overflate.

Om telefonen vil ha sin eksistens i norske butikkhyller vites ikke enda, men vi vil selvsagt holde våre lesere løpende oppdatert.

(Kilde: Mobileburn.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen