Ekstreme minnekort fra Axtremex

Ekstreme minnekort fra Axtremex

Ukjent produsent melder seg på i hastighetsløpet.

Den engelske og relativt ukjente minnekortprodusenten Axtremex har nå sluppet flere CF-kort med imponerende spesifikasjoner. Kortene i serien "800x" oppfyller den nyeste UDMA 7-standarden, og skal ifølge Axtremex ha lese- og skrivehastighet på henholdsvis 120 MB/s og 95 MB/s. "Men" Axtremex stopper ikke der, de skal også slippe en rekke kort i "800x Plus"-serien, som har lik lese- og skrivehastighet, på 120 MB/s. Disse kortene vil også oppfylle video-standarden kalt VPG, som krever at kortene skal kunne ta imot 20 MB/s kontinuerlig.

Axtremex' sin nye toppmodell kan bli din for $399.95.
Axtremex' sin nye toppmodell kan bli din for $399.95.

Britenes CF-kort kommer i en rekke størrelser i alt fra 16 GB og oppover til 128 GB. Det er tvilsomt om kortene i det hele tatt vil bli solgt i Norge, men Photography Blog skriver at internasjonale kunder kan kjøpe kortene fra den amerikanske nettbutikken Nano Flash.

Siden Axtremex er et temmelig ukjent navn i minnekortbransjen er det vanskelig å vurdere kvaliteten på kortene, men Nano Flash har gitt 128 GB-kortet en pris på $399.95. Øvrige priser er ikke tilgjengelig på hjemmesiden. Til sammenligning koster Lexar og Sandisks CF-kort i samme sjikt over 6000,-, så det kan være penger å spare for

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen