Eksternt skjermkort for bærbare

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler

Asus XG Station er markedets første eksterne skjermkort for bærbare PC-er. Den eksterne boksen inneholder et GeForce 7900 GS-skjermkort, som gir bærbare PC-er med integrerte grafikkløsninger en formidabel økning i 3D-ytelsen.

XG Station tilkoples via Express Card-grensesnittet, og inneholder i tillegg til skjermkortet også en hodetelefonutgang, USB 2.0-hub og selvsagt en utgang til en ekstern skjerm. Det er foreløpig usikkert om skjermutgangen er av typen DVI (digital) eller D-Sub (analog).

Via boksen kan man stille inn lydvolum, GPU-frekvens, overvåke GPU-temperaturen, lese av antall FPS og viftehastigheten på GPU-en. Man kan også bytte mellom å bruke skjermen på den bærbare PC-en eller en ekstern skjerm.

XG Station lanseres offisielt på den kommende CES-messen og skal bli tilgjengelig i begynnelsen av 2. kvartal. Dersom prisen blir riktig, kan dette vise seg å bli et av de mer spennende produktene som lanseres i år.

Prisen er altså foreløpig ukjent, men legg gjerne inn en prisvarsling, dersom du er interessert i å vite når produktet kommer i salg.

(Kilder: VR-Zone, Digitimes)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen