Ekstern harddisk med TV-utgang

Den nye eksterne harddisken fra LaCie kommer med mulighet for direkte tilknytning til TV. Selve harddisken kommer i to varianter, med henholdsvis 40 GB og 80 GB kapasitet. Den kan kobles til PC eller Mac via USB 2.0.

Enheten kan brukes som en helt vanlig ekstern harddisk, men det er først når den kobles til en TV den virkelig kommer til sin rett.

Lyd og bilde
Med en hendig liten fjernkontroll kan den lille boksen fort endres til å være midtpunktet i en vanlig TV-krok. Silverscreen kommer med en rekke utganger for bilde:

  • VGA (oppløsninger opp til 1024 x 768)
  • Scart
  • S-video
  • Komponent (yPbPr – 1920 x 1080i eller 1280 x 720p)
I tillegg kommer den med stereo RCA-lydutgang og optisk SPDIF, som støtter Dolby Digital 5.1 og DTS. Det skulle med andre ord ikke være noe å utsette på lyd- og bilde-opplevelsen med denne boksen.

DivX
Heller ikke støtten for ulike mediaformater er til å kimse av. På lydsiden støtter avspilleren de mest populære formatene for både PC og Mac - MP3, WAV, WMA, AAC, og AC3. Den kan i tillegg vise frem JPEG-bilder i en oppløsning på opp til åtte megapiksler.

På videosiden er også de mest populære formatene tatt med - MPEG-1, MPEG-2 (AVI, VOB, ISO) og MPEG4 (AVI, DivX, XviD). Med nettilkobling tilbyr Silverscreen også en "Video-On-Demand"-funksjon, som skal gi direkte tilgang til å leie eller kjøpe filmer fra divx.com sin egen tjeneste.

Begge variantene av Silverscreen er alt på plass i prislistene til norske nettbutikker, men leveringstiden er foreløpig usikker. Man må ut med drøye 2500 for den miste versjonen.

(Kilde: LaCie)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen