Eksperimenter med utseende

Alternativ tekst mangler
(Foto: J-list Side Blog)

Sony Ericsson lanserte tidligere i år serien "Beauty x Beauty" hos operatøren KDDI i Japan. Serien har i ettertid vakt stor oppsikt på grunn av designet, som ikke bare ser bra ut, men også lar deg bytte deksel og lyse det opp bakfra.

De tre modellene i "Beauty x Beauty"-serien finnes i tre fargevarianter; hvit, brun og rød med modellnavnet W43S. I stedet for en ekstern ytterskjerm, har W43S fått en lysflate som lyser opp fra forskjellige vinkler og kanter i et selvbestemt tempo når noen ringer, sender en melding eller lignende.

Det stilige er at du kan legge inn dine egne mønstre eller "deksel" over lysflaten. Så når noen ringer, kan du få det til å glimte i snøkrystaller, stjerner, fjær, en lysekrone eller hvilket som helst annet mønster du måtte foretrekke.

Ettersom ingen salgstall er kjent, er det svært vanskelig å si om designløsningen noengang vil komme hit til lands. Men ettersom Sony Ericsson er kjent for å prøve ut nye løsninger i Japan, for så å lansere det senere i resten av verden, så er det ikke utenkelig at vi vil få se en lignende variant av W43S i Europa i nær fremtid.

(Kilde: Ûberphones, J-list Side Blog, Sony Ericsson)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen