Eksklusiv Dolce & Gabbana mobil

Tidligere i år kunne Mobilsiden.dk melde, at Motorola og Dolce & Gabbana hadde gått sammen om å designe 1.000 eksemplarer av en eksklusiv RAZR V3 i gull. Dengang kom modellen ikke til Norge eller Danmark, og mange håpefulle kvinner rundt omkring i Norden ble svært skuffet.

Men nå kan designbevisste kvinner - også i Norden – gå lysere tider i møte. For i dag lander den eksklusive og etterspurte modellen i Danmark.

"Da vi lanserte den første mobiltelefonen i samarbeid med Dolce & Gabbana, var interessen overveldende stor, så det er meget bra at vi nå også kan gi våre Nordiske kunder en sjelden mulighet, til å bli den heldige eier av en vaskeekte Dolce & Gabbana-design". Det sier Motorolas danske landssjef Peter Panduro Lundbergh til mobilsiden.dk.

Den supersofistikerte RAZR i gull og sølv leveres med inngravert Dolce og Gabbana-logo. Telefonen, som er basert på den klassiske RAZR, har dessuten fått et ekstra pift av glamour med unike Dolce & Gabbana-features som stropp og vedheng med designernes initialer, designede skjerm- bakgrunner og screensavers, MP3-ringetoner og forskjellige animasjoner.

Også teknikken er topp. Modellen byr på 1,3 megapixelkamera, video- funksjonaliteter og muligheter for å øke hukommelsen betydelig.

Det er også mulig å kjøpe ekstra tilbehør til den nye designperlen. Blant annet kan man kjøpe det nye Bluetooth headset Motorola H700, som er et stereo headset til avspilling av MP3 musikkfiler samt en luksus oppbevaringseske i gull og lær.

Hvis man vil være den heldige eier av en eksklusiv V3i designet av Dolce & Gabbana, skal man i første omgang henvende seg til Telia, som i dag er den eneste operatøren, som har den nye utgaven til salgs.

V3i i gull og sølv kan kjøpes fra i dag.
 
  

Detaljer om V3i D&G 
 
 
- 1,23 megapixel kamera med 8 x digital zoom
- Videoklipp opptaker
- 12 MB intern hukommelse
- Bluetooth
- GPRS
- Skjerm: 18-bit (262.000 farver)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen