EK slipper kjøleløsning for EVGAs monsterkort

EK slipper kjøleløsning for EVGAs monsterkort

Slipper også vannblokk for MSIs 7970 Lightning.

EVGA slapp noe tidligere i år monsterkortet Classified SR-X, med blant annet doble LGA2011-sokler. Nå koster et slikt kort mer enn nok allerede, og skal du fylle opp med et par fete prosessorer blir det enda dyrere. Men, hva med å putte på en spesialtilpasset vannkjøling også?

EK Water Blocks slipper nå nemlig to ulike sett for dette kortet. Hvert sett består av tre vannblokker, en for brikkesettet og to mindre blokker som skal brukes på spenningsregulatorene til prosessorene. I tillegg får du med en splitter for å dele vannstrømmen før de to VRM-kjølerne

Forskjellen mellom settene er at det ene kommer med en gjennomsiktig akryltopp. Ellers bruker begge settene forniklet kobber i basen. Prisen på godsakene er på rundt 950 kroner i EKs nettbutikk, men om du lar deg rive med så er det lurt å huske på både frakt, moms og fortollingsgebyr her til lands.

Vannblokk også for MSIs Lightning-serie

MSIs Lightning-serie er også blant de fetere komponentene på markedet. Om du tilfeldigvis har et Radeon HD 7970 Lightning så har EK kommet med en vannblokk også her. Vannblokken kjøler foruten grafikkprosessoren også minnebrikkene og spenningsregulatorene. Skal du kjøre på med en solid overklokking er det gunstig med en effektiv kjøling slik at du kan få vekk den ekstra varmen som overklokkingen genererer.

Prisen for vannblokken ligger i nettbutikken på 850 kroner.

(Kilde: EK Water Blocks)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen