Eizo lanserer fotoskjerm

¨

Eizo presenterer Flexscan SX2462W Wide Gamut for bildebehandling og amatørfotografi. Det er en 24-tommers skjerm med Displayport og stort fargeområde. Skjermen skal ifølge Eizo være spesielt egnet for både kreative fagfolk innen CAD/CAM, DTP, web-/produktdesign, og entusiastiske amatører innen digitalfotografering.

Flexscan SX2462W er utstyrt med et IPS-panel med stort fargeområde som ifølge Eizo reproduserer 98 prosent av Adobe RGB-fargeområdet, men skjermen har også sRGB-modus.

Videre har skjermen 1920x1200 oppløsning, og visningsvinkler på 178o slik at brukerne kan se bilder fra mange posisjoner. Flexscan SX2462W har en lysstyrke på 270 cd/m2, kontrastforhold på 850:1, og 5 ms grå-til-grå responstid med minimalisering av skyggebilder for å oppnå jevn avspilling av video.

Flexscan SX2462W har en 12-bits look-up table (LUT) med en pallett på 68 milliarder farger. Den benytter også 16-bits intern prosessering for jevn visning av gråskalatoner uten striper.

Displayport- og doble DVI-I-innganger støtter digital eller analog skjermkorttilkobling av inntil tre PC-er.

Tilleggsfunksjoner

  • Tasteguide på skjermen for enkel skjermjustering i mørke arbeidsmiljøer.
  • Simulerer to typer rød-grønn fargeblindhet – protanopia og deuteranopia – for verifisering av hvordan fargekombinasjoner oppfattes av personer som er fargeblinde. Simulering utføres i sanntid for både stillbilder og film, slik at dette er et praktisk alternativ til programvarebaserte verktøy.
  • USB 2.0 HUB med en oppstrøms- og to nedstrømsporter.
  • Justerbar fot med 82 mm høydejustering, 40o tilt, 70o sving og 90o rotasjon for portrettmodus for visning av lange web- eller programvarekoder og regneark.

Tilgjengelighet

Flexscan SX2462W skal være tilgjengelig i oktober, men pris er foreløpig ukjent.

(Kilde: Eizo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen