TEST: Eizo Foris FX2431
Test

Eizo Foris FX2431

Konklusjon

Når vi står ved veis ende, men nok en knallgod Eizo-skjerm ferdig testet, er det synd å måtte sende slikt i retur. Eizo har konstruert noe vi nesten vil kalle et mesterverk, det er leit at det hittil bare har vært kun japanerne som har fått benytte Foris-serien. Naturlig nok må du selge skjorta, egentlig alt du har av klær, for å få råd til denne herligheten.

Fargene vi ser, satt hver for seg, viser god styrke og metting. Spesielt overrasket blir vi over hvor ren hvittonene er. Selv om sort aldri er sort på en skjerm, er vi fornøyd med det Eizo leverer. Kontrastene er også meget skarpe, for en gangs skyld virker det som spesifikasjonene på dette området faktisk er reelle.

Til både film- og spillbruk er det ingenting som hindrer deg i å bruke denne skjermen. Responstiden er hakket lengre enn hva vi har sett på andre skjermer, men det er etter vår mening en ubetydelig forskjell. Litt flott er det også at du kan koble til portable spillenheter slik som Sony PSP. Eizo frister også med en teoretisk lavere inputlag, dette er noe vi vil måle i fremtiden.

Skjermen er tilkoblingenes mekka, så godt som alle former for videokabler kan kobles til. Skjermen leveres med en fjernkontroll, noe som gjør at du kan slappe av i sofaen og samtidig betjene enkelte funksjoner.

All denne herligheten kommer derimot ikke gratis, faktisk ganske så langt fra også. På Eizos hjemmesider ligger skjermen foreløpig ute til godt over 10000 kroner.

Alternativ tekst mangler

+ Knallgode farger
+ Rene hvittoner
+ Lite gjennomskinn av bakgrunnsbelysning
+ Enormt med tilkoblinger og muligheter
+ Bunnsolid konstruksjon

Alternativ tekst mangler

- Pris

Eizo Foris FX2431

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen