TEST: Eizo Foris FS2332

Test Eizo Foris FS2332

En knallgod allrounder

Når Eizo forbedrer et allerede godt produkt, blir det bra.

Konklusjon

Alt i alt har vi veldig lite å utsette på Eizo Foris FS2332. Den er tross alt veldig lik sin lillebror, FS2331, og det var jo en veldig god skjerm. Allikevel står dagens testkandidat frem som et litt ekstra godt produkt, spesielt for de som liker å spille.

Skjermen leverer meget god bildekvalitet over hele spekteret. Selve panelet har matt overflate, så Eizo styrer glatt unna de overdrevent sterke kontrastene og speileffekten en blank overflate raskt gir deg. Her er bildet balansert, det er behagelig og fargespillet er både dypt og fargesterkt.

Med en god og balansert bakgrunnsbelysning fremstår de fleste farger som korrekte og naturlige. Vi finner riktig nok små spor av et lite blå-grått skjær når hele overflaten dekkes av en ren hvitfarge, mens sortnivået til tider kan ha et lite hint av blått. Disse to punktene er det eneste vi direkte kan trekke frem som negativt, men det er snakk om så små bagateller at det ikke har stort å si i praksis. Spesielt ikke i forhold til prisen.

Skjermen benytter et IPS-panel, en paneltype som har noe etterslep. Vi opplever imidlertid ikke mengden etterslep som noe som vil være et problem for spillere flest, og det er bedre enn hva du egentlig burde forvente i denne prisklassen. For den gjengse spiller er skjermen responsiv nok, men de mest kravstore spillerne bør nok se etter noe litt dyrere enn FS2332.

Til å være en 23" med full HD-oppløsning kommer skjermen også med gode tilkoblingsmuligheter, blant annet to HDMI-innganger. Skjermen har også et godt menysystem, som styres av en til tider noe overivrig fjernkontroller.

Totalt sett er Eizo Foris FS2332 en skjerm vi vil anbefale. Vi anbefalte tross alt forgjengeren, og ser ikke noen grunn til at vi ikke skal gjøre det samme nå. Den koster ikke skremmende mye, leverer god bildekvalitet og en akseptabel responstid. Om responstiden ikke er det viktigste for deg er FS2331 fortsatt et godt kjøp.


+ Veldig god bildekvalitet
+ Godt sortnivå
+ Matt overflate
+ Godt med tilkoblinger


- Mangler en rekke fysiske funksjoner
- Noe spor av etterslep

Eizo Foris FS2332

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen