Eizo for hjemmeunderholdning

Eizo lanserer skjermen Foris FS2331. Det er en 23-tommers skjerm med Full HD (1920 x 1080 oppløsning) for hjemmeunderholdning.

Foris FS2331 er utviklet for å gjøre mange ting meget godt. Skjermen er laget for å appellere til hjemmebrukere for spill, visning av film, fotoredigering og lesing av ebøker, til en konkurransedyktig pris, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Skjermen inkluderer doble HDMI-innganger for tilkobling til enheter som eksempelvis Blu-ray-spillere, HD spillkonsoller og datamaskiner. Opp til fire PC-er skal kunne tilkobles samtidig ved hjelp av DVI-D (digitale) og D-Sub (analoge) PC-innganger samt HDMI-inngangene.

For hjemmevideovisning tilbyr Foris FS2331 flere funksjoner for realistiske filmvisning. "Contrastenhancer" skal korrigere gammanivåene i både mørke og lyse bilder, og øke LCD-skjermens dynamiske kontrast fra 3,000:1 til 10,000:1 med detaljer i mørke filmscener. Skjermen har også et VA (vertical alignment)-panel med horisontal og vertikal visningsvinkel på 178° og lysstyrke på 300 cd/m2.

Seks forhåndsinnstilte moduser er inkludert for å sikre at fargeinnstillingene er ideelle for alle typer bruk: Cinema, Paper, sRGB, Game og to moduser for brukertilpassede innstillinger. Spillmodus aktiverer Eizo-funksjonene "Power Resolution”"og "Power Gamma" som skal blant annet gi skarpere bilde.

Skjermen inkluderer programmet "Screenmanager Pro for LCD", noe som gjør at alle moduser tilordnes en applikasjon slik at når applikasjonen åpnes vil skjermen automatisk skifte til den tilordnede modusen. Programvaren skal også kunne brukes til å justere skjermens fargeinnstillinger med musen eller tastatur istedenfor OSD-menyen.

Videre skal skjermen være kompatibel med Eizo Easypix, et tilleggsverktøy for fargematching, som måler og lagrer skjermens innstillinger og oppretter en fargeprofil.

Tilleggsfunksjoner

  • Fjernkontroll for tilgang til blant annet OSD-menyen, valg av aktivt inngangssignal og justering av volum.
  • To 0,5 watt høyttaler i frontpanelet og en hodetelefonkontakt.
  • Auto Ecoview-lysstyrkesensor som måler omgivelseslyset og justerer skjermens lysstyrke til det ideelle nivået.
  • Ecoview-indeksvisning som oppmuntrer til miljøbevissthet ved å vise energisparingen ved bruk av Auto Ecoview.
  • Sertifisert ifølge Energy Star 5.0 og TCO Displays 5.1.

Tilgjengelighet

Foris FS2331 skal være tilgjengelig på markedet i november, og anbefalt utsalgsprisen er 3909 NOK.

(Kilde: Eizo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen