TEST: Eizo Flexscan SX3031W
Test

Eizo Flexscan SX3031W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Eizo har gjort det meste riktig når de satt sammen deres nye toppmodell, Flexscan SX3031W. Skjermen brer seg utover 30 massive tommer, og fargene vi blir møtt av er virkelig gode.

Rødt, grønt og blått fremstår som meget sterke, selv ved stor innsynsvinkel. Vi blir spesielt imponert over hvor klar og ren hvitt er, selv ved høy horisontal innsynsvinkel. Sortnivået fremstår som meget dypt og behagelig, og vi finner bare små spor av bakgrunnsbelysning.

Det dype sortnivået og den rene hvitfargen gjør seg godt når man ser på film. Det samme gir uttelling når du spiller, og sammen med meget gode kontraster vil du definitivt få en god opplevelse med denne skjermen.

Skjermen har kun to tilkoblinger, og begge disse er DVI. Vi savner ikke D-sub, men vi kan ikke skjønne hvorfor HDMI-tilkoblingen ikke er å finne. Kobler du to enheter til skjermen, slik som to datamaskiner, kan du også dele bildet i to.

Flexscan SX3031W er en kvalitetsskjerm som vi anbefaler på det varmeste, men du får ikke all denne moroa gratis. I dag må du ut med over 18 store høvdinger, noe som gjør denne skjermen til en av de dyreste 30 tommene på markedet.

Alternativ tekst mangler

+ Meget gode farger!
+ Godt sortnivå
+ God til bilder og spill
+ Solid konstruksjon

Alternativ tekst mangler

- Et lite spor av bakgrunnsbelysning
- Kronglete meny
- Pris!

Elo 0700L

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen