Eizo FlexScan HD2441W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Med en prislapp på over 10 000 kroner i skrivende stund er det ingen tvil om at Eizo henvender seg til de mest entusiastiske, eller de med profesjonelle behov. Driver man med grafikk og setter bildekvalitet over alt, er man gjerne villig til å svelge prisen for å få noe bra. Og det får man helt klart med Eizo FlexScan HD2441W.


Når det gjelder bildekvaliteten er skjermen rett og slett så god at vi ikke klarer å finne spesielle feil på dette området. Det eneste vi setter fingeren på er antydninger til hakking ved voldsom panorering ved videoavspilling.

Fokuset på bildekvaliteten har dessverre gått ut over et annet aspekt ved generell databruk - spilling. Skjermen oppgir relativt rask responstid, men for å få best mulig grafiske egenskaper er det minst mulig overdrive-teknologi i bruk. Det merkes i spill, der etterslepet er synlig. Spesielt røde objekter får en liten hale etter seg.

Menyen er innholdsrik, og byr på det man trenger av funksjonalitet. Menygrensesnittet er litt spesielt, men fungerer bra i praksis. Skjermen har en høydejustering vi gjerne ser mer til, men vi ønsker oss også pivot-funksjon.


+ Gnistrende bildekvalitet
+ Innholdsrik meny
+ Bra med innganger (DVI, D-Sub, 2x HDMI)


- Litt mye etterslep
- Mangler pivot
- Koster flesk og litt til

Eizo FlexScan HD2441W

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen