Eizo FlexScan HD2441W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Innstillingsmuligheter

Meny
Menyen er tilsynelatende ganske enkel. Den består av en horisontal hovedmeny med ikoner. Undermenyene er dypere enn grafikken skulle tilsi. Dessverre er hele systemet litt uoversiktlig. En klarere kategoriinndeling og tekst i menyene hadde hjulpet. Her er det andre på markedet som har gjort en langt bedre jobb.

Når man først har fått en oversikt over menyen er denne full av funksjoner. Vi nevner full mulighet til å justere baklysene, som er noe man ikke ser hver dag. Skjermen har ellers en hel del bildeprogrammer som gir ulike fordeler.


Menyens utforming er nok et produkt av menyknappene. Eizo har nemlig forsøkt et nytt konsept med touch-knapper og skyvefelt. Skjermen har bare fire knapper, og kun to av de styrer menyen. Det er knapp for åpning og lukking av menyen og et skyvefelt som også fungerer som OK-knapp. De to andre knappene åpner en egen meny for signalkilder, og skrur skjermen av og på.

Knappene er responsive uten at de er for følsomme. Systemet fungerer egentlig veldig bra, selv om det kanskje begrenser menyen litt. Vi kan fint se for oss en bedre meny med samme knappesystem, og gleder oss til å se neste versjon av dette.


Knappenes funksjon fra venstre:

  • Signalkilder
  • Skyvefelt og snarvei til volum
  • Meny
  • Standby

Fysiske innstillingsmuligheter
Eizo har valgt en litt spesiell høydejustering med HD2441W. Samtidig som man hever og senker skjermen, vippes panelet henholdsvis fremover og bakover. Dette gjør at man svært enkelt kan variere sitte- og ståhøyde i forhold til skjermen og samtidig beholde rett vinkel mot skjermen. Bildet av skjermen i laveste posisjon gir et godt inntrykk av hvordan dette fungerer.


I tillegg til vippingen som kommer naturlig av høydejusteringen, er det mulig å vippe panelet noe. Dermed står man helt fritt til å velge den beste posisjonen. Høydejusteringen i seg selv er ikke så fleksibel, men vi gir pluss for at skjermen kan senkes svært lavt. En annen ulempe med høydejusteringen er at den har utelukket en pivot-funksjon. Under foten sitter det en plate for dreiing sidelengs.

Eizo FlexScan HD2441W

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen