Eivind Roald ny administrerende direktør i HP Norge.

Pressemelding fra HP Norge:


Eivind Roald ny administrerende direktør i HP Norge

Oslo, 17. oktober 2005 - Eivind Roald har i dag blitt utnevnt til ny administrerende direktør for IT-selskapet HP Norge. Han overtar som toppsjef for Norges ledende IT-leverandør med nær 4 milliarder i omsetning, ca 500 ansatte og så godt som alle store offentlige og private virksomheter i Norge på kundelisten direkte eller via partnere: - Jeg går til jobben med respekt, men også med ambisjoner om å videreføre og forsterke HPs ledende posisjon i Norge, sier Eivind Roald.

HP Norge rekrutterer ny administrerende direktør fra egne rekker. I dag offentliggjøres det at Eivind Roald er utnevnt til stillingen som toppsjef for selskapet i Norge.

- Jeg er godt fornøyd med å kunne utnevne Eivind Roald som ny administrerende direktør og sjef for system- og tjenestedivisjonen (TSG) i HP Norge. Med sterke lederegenskaper og hans omfattende bakgrunn fra konsulentvirksomhet, salg og markedsføring vil Eivind ytterligere forsterke HP både i Norge og i Vest-Europa. Som administrerende direktør vil han sammen med den sterke ledergruppen i Norge fortsette utviklingen av den ledende posisjonen HP har i alle markedssegmenter i Norge, sier Erik van der Meijden, General Manager for HP i Vest-Europa.

Spennende og krevende
- Dette er en av de mest spennende jobbene i IT-Norge. Under Frode Hauglis ledelse har HP inntatt en posisjon som den ubestridt ledende IT-leverandøren her hjemme, sier påtroppende administrerende direktør for HP Norge, Eivind Roald. Han har en klar oppfatning av de positive så vel som de utfordrende sidene ved å lede HP:
- Selskapets ledende posisjon i dag er et resultat av en god ledelse, en unik teknologikompetanse og et grunnfestet samarbeid med de beste partnerne i Norge. Denne posisjonen ser jeg det som min rolle å videreføre – ikke forandre, sier Eivind Roald.

Han ser imidlertid på jobben med respekt:
- Det som gjør jobben utfordrende er at markedet stiller større krav til at vi forstår våre kunders forretningsmessige utfordringer og hvordan vi kan bidra til å løse disse gjennom teknologiske løsninger. Videre ser vi en sterk vekst innen tjenesteområdet hvor HP med sine partnere har en unik mulighet til å ta en stor andel av den fremtidige veksten. For å sikre dette vil vi videreutvikle vårt samarbeid med partnere og utnytte vår globale organisasjon til kundenes fordel. Jeg ser frem til å utvikle selskapet til å bli Norges fremste teknologipartner for privat og offentlig sektor.

Fra egne rekker
Eivind Roald kommer fra stillingen som salgsdirektør i HP Norge. I denne stillingen har han vært siden han ble rekruttert fra Accenture til HP november 2004. Han har siden 1988 arbeidet som rådgiver med utvikling av salg -og markedsorganisasjoner i en rekke industrier. Han kom til HP etter åtte år i Accenture, hvorav de fire siste årene som Partner med ansvar for High Tech og Media Entertainment-segmentene i Norge, samt for allianser med selskaper som Microsoft, SAP, Oracle og HP. Før Accenture jobbet han åtte år i Railo International med utvikling av strategi- og organisasjonsutvikling. Han har gjennom mer enn 16 år arbeidet med løsningssalg og konseptuelt salg, og vil bruke sin erfaring fra ulike industrier til å videreposisjonere HP som teknologipartner. Roald er utdannet diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering innen organisasjonsutvikling.

Om HP
HP tilbyr teknologi og løsninger for forbrukere, privat næringsliv og offentlige sektor. Selskapets tilbud strekker seg fra IT-infrastruktur, personlige systemer og globale tjenester, til digital bildebehandling og skrivere. HP har de siste fire forretningskvartalene, der det siste endte 31. juli 2005, omsatt for 85,2 milliarder dollar på verdensbasis. For mer informasjon om HP, besøk www.hp.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen