Nye MacBook Air.
Nye MacBook Air. (Foto: Anders Brattensborg Smedsrud, Tek.no)

Eier du en slik MacBook Air kan du ha rett til bytte hos Apple

Apple har funnet feil på hovedkortet til en serie av maskinene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple er ikke ukjent med å tilbakekalle enheter, og har opprettet mange «programmer» for berørte modeller tidligere. Sist ut var brannfarlige batterier i MacBook Pro Retina-modeller, og rett før det var det de evinnelige tastaturene i den nyere generasjonen MacBook Pro som fikk sitt eget program.

Nå melder 9to5mac om at også MacBook Air (den nye generasjonen) fra 2018 har potensielle problemer, og at Apple nå vil kontakte alle de berørte kundene for å bytte ut deler i maskinene.

Problemet ser ut til være relatert til hovedkortet, som i sin tur skal kunne gi problemer med strøm og lading. Mange brukere har visstnok meldt om at de plutselig ikke kan lade maskinene sine overhodet.

Bør sjekkes 

Selv om Apple enda ikke har opprettet et vaskeekte «program» for akkurat dette problemet, skal man kunne ta kontakt med selskapet for å få sjekket om sin maskin er berørt av feilen. 

Apple lover uansett å bytte delene fra kjøpsdatoen og fire år frem i tid, så om du eier en MacBook Air kjøpt i 2018 eller nyere og får lignende problemer bør du ta kontakt.

Lyst på ny MacBook?
GUIDE: Dette er MacBook-en for deg »

(Kilde: 9to5mac)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen