Ei ekte snakkeboble

Det lages mange konseptmodeller for mobiltelefoner rundt om kring i verden. Nå har en russisk designer kommet opp med Balloophone, en ekte snakkeboble.

Balloophone er en smarttelefon formet som en snakkeboble i en tegneserie. Designeren er russiske Dima Komissarov. Målgruppen er helt klart tegneserieentusiaster som ønsker å ta med seg de tegnede heltene sine inn i sin egen hverdag.

Balloophone skal være i stand til å tilpasse seg både deg og din favorittegneserie. Telefonen skal kunne snakke til deg på samme språk som tegneseriehelten din, og samtidig holde deg oppdatert på nye serier som måtte dukke opp på markedet. Telefonen skal også inneholde en rekke ringetoner, sanger og spill basert på din utvalgte tegneserie.

Balloophone har to skjermer; en hovedskjerm på fremsiden og en ekstraskjerm på baksiden. Hovedskjermen er en trykkfølsom fargeskjerm. Det er imidlertid skjermen på baksiden som er interessant. Ekstraskjermen er nemlig laget for å kunne vise forskjellige tegneseriereplikker, alt etter hvilket humør du er i. Balloophone er i stand til å kjenne igjen tonefallet i stemmen din, og vil vise korte ord på skjermen som passer til ditt humør. Ekstraskjermen vil også fortelle deg hvem som ringer når du mottar et anrop.

Som med andre konseptmodeller, er det foreløpig ingen planer om å masseprodusere og selge Balloophone.

(Kilde: Plusminus)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen