Egge-MP3 til Europa

Firmaet Eratech skal ifølge rykter slippe en europeisk versjon av sin nyeste MP3-spiller på det Europeiske markedet. Dette er forsåvidt ingen revolusjon siden Eratech har solgt MP3-spillere i Europa over lengre tid, men den kommende EMP-Z II kan allikevel bli sommerens bestselger. Og det bare på grunn av designet.

EMP-Z II bygger på den koreanske modellen EMP-Z som i den senere tid har hatt stor suksess i hjemlandet. Den koreanske modellen har blitt solgt med 128, 256 og 512 MB minne og er dermed høyaktuell også her hjemme. Det som gir gåsehud er imidlertid den knøttlille fargeskjermen som ifølge Eratechs produktbilder faktisk vil kunne vise bilder og foto. Lekrere MP3-spiller skal man lete lenge etter.


EMP-Z veier kun 25 gram!

Vi vet fortsatt lite om den kommende europeiske modellen. Den vil trolig, i likhet med sin koreanske søstermodell, kun ha støtte for USB 1.1. Dette gir en tregere overføingshastighet enn det man ellers får på dagens MP3-spillere, noe som vil være et problem for mange.

Batterilevetiden er noe usikker, men den koreanske modellen har 16 timers spilletid, noe som er bra og som det forhåpentligvis også vil være på den den nye EMP-Z II. Størrelsen vil omtrent bli 5,3 cm i høyden og 4,5 cm i bredden. Vekten blir minimale 25 gram, en veldig liten vekt for en MP3-spiller med så mange funksjoner.

Pris såvel som informasjon på når den knøttlille MP3-spilleren kommer fins enda ikke, og vi understreker at dette i skrivende stund kun er et veldokumentert rykte.


relaterte nyheter

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen