Egendesigner Geforce GTS 250

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sparkle er nå klare med to nye skjermkort som begge benytter Nvidias Geforce GTS 250-prosessor. Det er ikke store forskjellen mellom de to kortene, forskjellen ligger nemlig bare i minnemengden og den er på henholdsvis 512 MB og 1 GB.

Det som er litt spesielt med disse kortene er at de ikke følger Nvidias referansedesign. Følger man referansedesignet kan man ofte komme rimeligere unna med det enn om man skal designe kortet selv, ankepunktet er at det er svært vanskelig å skille seg fra de andre kortene som bygger på referansedesignet.

Sparkles design skal blant annet ha en bedre strømtilførsel til både grafikkprosessor og minne, i tillegg har de benyttet en kjøler som er alt annet enn standard. Kjøleløsningen er justerbar med 15 grader mot kretskortet.

Sammen med kortet får man også SPA Tune. SPA Tune er en egenutviklet overklokkingsprogramvare fra Sparkle som har tre moduser, nemlig Green, Standard og Overclocking. Ved Green kjøres kortet på 300/900/800 MHz for henholdsvis kjernefrekvens, shaderfrekvens og minnefrekvens. Ved Standard økes dette til 738/1836/2200 MHz og ved Overclocking er de tilsvarende verdiene 761/1911/2322 MHz.

Noen priser eller informasjon om tilgjengelighet er så langt ikke kjent.

(Kilde: Sparkle)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen