EET-messe i Oslo

Distributøren EET holder mini-messen sin én gang i året, der kundene deres får anledning til å prate litt med produsentenes representanter, være med på lagersalget, og spise grillmat i sommervarmen. Oppmøtet på årets messe var godt, og det var til tider hektisk aktivitet rundt noen av utstillingene - selv om det ikke var noe 'nytt' på messen.


Hitachis 42-tommers TV

Hitachi sin utstilling ble det naturlige midtpunktet på messen - ettersom plasma-tv-en deres på 42 tommer var det første gjestene så da de kom inn døren. TV-en er selvfølgelig en opplevelse i seg selv, og er en av fire-fem forskjellige superstore plasma/LCD-skjermer som Hitachi produserer.


PC-TX10-projektoren til høyre i bildet

Når det kommer til hjemmekino, var Hitachis representant mye mer opptatt av å snakke om PC-TX10-projektoren deres. Denne har noe mindre lysstyrke enn vanlig, fordi man ikke trenger en lyskaster til hjemmekinoen i kjellere, som gjør at man må "ha på solbriller for å se film", i følge Hitachis Dag Kristiansen. Når lysstyrken er litt lavere, kan også projektoren kjøre stillere, sa Krisitansen, og la til at det stort sett bare er til bedriftsmarkedet at folk trenger mer enn 1000 Ansi lumens.

Plextor var også på plass med CD-brenningsutstyret sitt, og en ny USB-nøkkel. Men DVD-DL plater var fortsatt ikke å se.

BenQ viste frem skjermer i alle farger og fasonger.

Western Digital sin Media Center 250 GB-disk er visst rent snadder :)

Og mens vi er inne på lagring: Tandbergs nye NAS-enhet (Network Attached Storage) med 9 SATA-150-disker i RAIDn - komplett med en Pentium 4 2,8 GHz-prosessor til å kjøre RAIDn i programvare. RAID-oppsettet tåler feil på opp til tre disker uten å miste data, og overfører 68 MB/s (sustained) i følge Knut Antonsen, som er utviklingsansvarlig for systemprodukter hos Tandberg.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen