Eee til Norge i juni

Asus Eee 700-modell med 4 GB minne kommer endelig snart til Norge. (Foto: Wikipedia)
Asus Eee 700-modell med 4 GB minne kommer endelig snart til Norge. (Foto: Wikipedia)

Asus' familie med ultraportable og superbillige bærbare, Eee, har blitt revet ut av butikkhyllene der den har vært tilgjengelig. I Norge og resten av Norden har Eee imidlertid latt vente på seg, og for mange er nok snart tuben med tålmodighet tom.

Et halvår for sent

Nå ser det likevel ut til at det er lys i enden av tunnelen. Asus kan nemlig melde at første generasjons Eee (700-serien) vil komme til de nordiske landene i juni.

Det er altså rundt et halvår senere enn Asus først lovet da 700-serien ble lansert i oktober i fjor. Eee har allerede vært i salg i andre land i månedsvis.

Ironisk nok lanserte Asus i dag sin andre generasjon av Eee, nemlig 900, som vil komme i salg allerede denne måneden. 900-serien kommer først i salg i Taiwan, skriver DigiTimes. Med tanke på at første generasjons Eee først kommer til Norge på forsommeren i år, kan du sannsynligvis bare drømme om å få se noe fra andre generasjon før senere på året.

7 tommers skjerm

Som serienavnet tilsier, har modellene i Eee 700-serien en 7-tommers skjerm. Modellen som kommer til Norge har som nevnt 4 GB flashminne. Flere detaljer kan du se i tabellen oppe til høyre for saken.

I første omgang er det 4 GB-versjonen fra 700-serien du vil finne i norske butikkhyller. På spørsmål til kontakter i distribusjonsnettet til Asus om noen av de andre førstegenerasjons-modellene i Eee-serien kommer til Norge, er svaret noe unnvikende, hvilket levner et lite håp om at du også vil få se de andre modellene her til lands etter hvert også.

(Kilder: DigiTimes, Asus)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen