EDGE-Chocolate til Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Slik ser den nye Chocolate-telefonen KE800 ut. (Foto: NewMobile.nl)

Det var mange som sperret øynene opp da LG introduserte Chocolate på det europeiske markedet. Men om det var designen eller de labre spesifikasjonene folk ble overrasket over kan alltids diskuteres. Chocolate KG800 overlot nemlig mye til ønskelisten.

Nå er det imidlertid klart for en skikkelig oppgradering av Chocolate. LG har nemlig planer om å slippe Chocolate i nye utgaver med EDGE og 3G av telefonen, henholdsvis KE800 og KU800.

Begge telefonene skal være like i design, men altså ha 3G eller EDGE, avhengig av hvilken versjon du foretrekker. I tillegg kommer begge telefonene til å få støtte for minnekort i microSD-utførelse. I tillegg skal designen få en aldri så liten overhaling.

Alternativ tekst mangler
Baksiden av KE800 (foto: NewMobile.nl)

– Vi kommer først til å lansere EDGE-versjonen rundt nyttår. KE800 har et litt rundere design enn KG800, og en stripe mellom skjermen og det berøringsfølsomme panelet, sier Knut Kjeksrud i LG.

Det er ikke avgjort om 3G-versjonen av Chocolate vil dukke opp i Norge ennå, men om dette skjer, kommer telefonen trolig etter at EDGE-versjonen har kommet i salg.

Felles for begge de nye telefonene er kamera på to megapiksler, noe som er en oppgradering fra de 1,3 megapikslene vi fant på KG800. Ellers er telefonene i bunn og grunn like som KG800. Det vil si en skjerm med oppløsning på 176 x 200 piksler, blåtann og trippelbånd.

Vi følger LGs planer, og kommer tilbake med mer informasjon om 3G-versjonen av Chocolate dukker opp i Norge. Mer informasjon om Chocolate finner du i vår test av originalen, KG800.

(Kilde: NewMobile.nl)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen