Edda Media kjøper opp Amobil

Edda Digital har kjøpt seg opp til 100% eierskap i Amobil og fusjonerer virksomheten inn i sitt eget selskap.

Amobil er Norges ledende nettsted innen mobiltelefoner, telekom og lomme-elektronikk, og har om lag 100 000 unike brukere hver uke.

– Amobil har hatt sterk trafikkvekst de siste årene og er nå ett av nøkkelnettstedene i Hardware-nettverket. Vi mener virksomheten har et stort fremtidspotensial, sier Piotr Biernacki, leder for Edda Digital Nasjonale Nisjer.

Amobil er allerede tett integrert i Hardware-nettverket, og eierskiftet får ingen konsekvenser for den redaksjonelle profilen til nettstedet.

– Vi skal fortsette å satse på gravende journalistikk og et høyt faglig nivå, og det blir enklere nå som vi har et ressurssterkt mediehus i ryggen, forteller Øystein W. Høie, daglig leder og en av gründerne bak Amobil.

Høie (24) fortsetter som daglig leder i Amobil, og vil i tillegg bidra i flere fellesprosjekter for Nasjonale Nisjer. De to andre gründerene bak nettstedet, Marius S. Eltervåg (24) og Simen J. Willgohs (21) fortsetter også i sine stillinger.

Amobil har vært et samarbeidsprosjekt med 50 / 50 – eierskap mellom Hardware Online AS og Amobil DA, som har stått for den redaksjonelle driften. Nettstedet har vært en del av Hardware-nettverket siden oppstarten i 2002. Amobil har kontorer i Bergen og fem ansatte.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen