eBuddy Mobile Messenger

eBuddy Mobile Messenger

eBuddy Mobile Messenger gir deg tilgangen til å bruke Hotmail MSN Messenger, Yahoo Messenger, AIM, Gtalk og Myspace på mobilen din. For hver IM-melding du mottar kan du velge at mobilen skal gi fra seg en lyd eller vibrere. Merk: Det er ikke alle mobilmodeller som har støtte for vibrasjonsvarsling. Videre kan du også opprette gruppe-chat, snakk med flere venner i samme chatte-vindu. Logg deg på 2 eller flere IM-program samtidig i eBuddy Mobile Messenger, og hold lettere kontakt med venner og familie.

Selve dette programmet er gratis. Det du betaler for er datatrafikken. Sjekk med mobiloperatøren din på hva det vil koste deg å benytte et IM-program med mobilabonnementet du har. Vi gjør oppmerksom på at det ingen registrering for å benytte eBuddy Mobile Messenger.

For å laste ned eBuddy Mobile Messenger direkte til mobilen, gå til din mobile nettleser og skriv inn http://m.ebuddy.com. Følg så videre instruksjoner for nedlastning. Du kan også gå til utgivers hjemmeside og laste ned filen derfra, som du videre kan overføre fra PC-en til mobilen.

Kompatibelt med: Alle type mobiltelefoner, PDA, Sony PSP og Nintendo DS.

For mer informasjon om eBuddy Mobile Messenger gå til utgivers hjemmeside.

Utgiver: eBuddy

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen