Easytel vil selge kundene

Easytel kan finne på å selge kundene sine, om vi skal tro ryktene. (Foto: Istockphoto / Emrah Turudu)
Easytel kan finne på å selge kundene sine, om vi skal tro ryktene. (Foto: Istockphoto / Emrah Turudu)

Det ryktes at Easytel vil selge kundemassen sin. Operatøren har vært gjennom vanskelige perioder med mye juling både fra Forbrukerombudet og sine egne kunder.

Forbrukerombudet har vært i Easytels hæler med påstanden om at operatøren tar til seg kunder på ulovlig vis. En rekke kunder har truet med å anmelde selskapet etter å ha blitt overfakturert.

I tillegg har Post- og Teletilsynet truet med bøter på opptil ti tusen kroner dagen for manglende innbetaling av den obligatoriske avgiften til Brukerklagenemnda for elektronisk kommunikasjon.

- Vi ligger for tiden lavt i terrenget. Forbrukerombudet er på oss som hauker så snart vi har det minste lille problem, og er rask med å tipse pressen om Easytels angivelige udugelighet, sier daglig leder Jonny Svensson til Teleavisen.

Bekrefter ikke

Svensson kan ikke bekrefte at de ønsker å selge kundene sine til et annet selskap, men sier at de er åpne for gode tilbud. Han understreker at det er styret, og ikke han selv, som bestemmer om selskapet skal selges.

- Jeg tror styret vil selge dersom det rette tilbudet kommer, sier Svensson til Inside Telecom.

Ifølge Inside Telecom ryktes det også at selskapene ComCom og Foon ønsker å selge kundemassene sine. Førstnevnte operatør har stått på stedet hvil på 5000 kunder, mens målet var å tidoble antallet før året er omme.

Foon skal ifølge pålitelige kilder ha vært i kontakt med minst én annen aktør angående oppkjøp av kundeporteføljen, skriver Teleavisen. Kundemassen skal være på "noen tusen bedriftskunder".

(Kilder: Inside Telecom)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen