EA satser på mobilspill

Bilde - The Sims

"EA Games" er vel et navn alle spillfantaster har hørt om. Electronic Arts har utmerket seg som verdens største spillprodusent, og er kjent for å lage spill av høy kvalitet. Blant de mest kjente spillseriene er "The Need for Speed", "The Sims" og "Battlefield".

Nå skal Electronic Arts lage mobilversjoner av mange av spillene de står bak. Det er allerede kjent at "The Sims: Bustin' Out" er under utvikling, og loves tilgjengelig i år 2005. Videre skal "Tiger Woods PGA Tour", "FIFA Soccer" og "Need for Speed" snarlig kunne innfinne seg i spillfantastens bukselommer.

Spesielt "The Sims" har fått en enorm velkomst i dataverdenen, og Electronic Arts håper nok på det samme i mobilverdenen. Spillet er rett og slett en hverdagssimulator, der du sitter som en gud og ser ned på spillfigurene mens du bygger hus og kontrollerer livet deres. På denne måten styrer du også trivselen til figurene.

Digital Bridges er verdens største mobil-underholdningsfirma, og skal hjelpe EA med distribusjonen. Electronic Arts skal selv lage spillet, og klargjøre det for distribusjon. Spillene vil bli laget i Java, og vil bruke den velkjente spillplattformen BREW.

Begge parter er verdens fremste på sitt område, og er kjent for både kvalitet og høy underholdningsverdi. Man får håpe at man klarer å beholde disse to elementene også i mobilspillene til EA.

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen